Masiva

27 Mayıs 2015 Çarşamba

Le Moulin

Sesli ihtişam rüzgarı.
Durmaksızın yağan yağmur.
The White Birch'in kafa karıştırıcı Breathe melodisi, hafızam kalbim duygularım anılarım yaşantım hepsi birbirine girmiş durumda. 

Anlam çıkaramadığım kelimelerin ait olduğu şarkıların sana çıktığı vakitlerdeyim. İsimsiz Kral yeniden yokluğun ve varlığın arasında ki çizgideyim. Görmeden duymadan hissediyor kalbim varlığını.

Geldiğinde gözlerinden tanıyacak kadar aittir ruhun bana. Ve çok sevecek, merkezinde yaşayacaksın kalbimin..

''Ellerimi öpecek kadar seven bir adam diyorum, yeri geldiğinde tütün kokan yeri geldiğinde toprak kokusu yerleşmiş ellerimi öpecek bir adam.. Sarıldığında kemiklerim utancından seslenecek bir adam, kalp atışının ritmini benim ile aynı anda duyabileceğim adam...

Çok sevecek mesela, zoru sever gibi, siyahın içinde ki beyaz gibi, ürkeklikle, erkeksi bir güdüyle sevmeli.. Belki de ancak böyle inanacağım varlığına'' 

Antonie de Saint- Exupery'nin Küçük prens hikayesinde verdiği sır ile tanıyacağım seni. Yüreğimle göreceğim geldiğini. 

Geldiğinde beraber otobüsün penceresinden yol kenarında ki insanları sayacağız, kumsala oturup güneşin doğuşunu izleyecek dolunayda uçuşan ateş böceklerini kovalayacağız. Bir gece yarısı dans edicez deli gibi veyahut vakitsiz, zamanın varlığını farketmeden insanları bir bir yok ederek zihnimizde amansızca bir nota bir melodi olmadan dans edeceğiz. Sadece ikimizin duyacağı notalarını ikimizin oluşturduğu melodimiz çalıcak. Yağmurda ıslanıcaz soğuktan titrercesine ama yanan kalbimizden hissetmeyerek. Dünyanın en güzel kızı hissedicem yanında, gözlerimin için gülücek yokken huzursuz mutsuz olucam. Bir çocuk kadar saf ve temiz olucaz, bir çocuk gibi saatlerce eğlenicez yorgun düşüp çimenlerde uyuya kalana kadar koşucaz. Mezun olduğumuz gün diplomamızı alıp koşucaz. 'Hayatla dalga geçiyoruz' diyeceğiz herkese koşarkende. Mezuniyet keplerimizi ardımızdan atıp cüppeyi ilk gördüğümüze verip deli gibi bağırıcaz boş bir sokakta. Bir taşın üstüne çıkıp avazımızın çıktığı kadar şarkı söylücez beraber. Ve biz yaşıcaz sevgilim, seninle hayatı yaşıcaz.

Hayatımızın sonuna kadar tüm enerjimizi kusursuzca harcayacağız. Bilirsin en büyük hayalim seninle dünyayı gezmek. Her sene bir ülkeye gideceğiz evlendiğimizde. Bir günlüğüne bile olsa her sene bir ülkeye gidip yaşlandığımızda dünya turunu tamamlamış olacağız. Lyon köprüsünde Edith Piaf eşliğinde dans edip, Venedikte CIbelle dinleyerek tekne turu yapacağız. Ve ömrümüzün sonunda aşkımızı hep yaşatacak olan 3. kitabımı yazacağım. Yaşadığımız her güzel anıyı unutmayacağım ve hepsini biz yaşamlarımızı yitirsek bile asla bitmeyecek asla unutulmayacak birer hatıraya çevireceğim. 


Ve biliyorsun seni hep çok seveceğim.. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder